keyboard_backspace Terug naar het overzicht

SPEERPUNT 2: Onderhoud van onze banen op peil houden = commissie goed bezet houden

thema Accommodatie: clubgebouw en tennisbanen
icon
2

icon
0

icon
41

Accommodatie: clubgebouw en tennisbanen

Indiener:
Bestuur

Aantal deelnemers:
0

Status:
Nieuwe leden baanonderhoud werven
Facebook icon Instagram icon

Beschrijving

Introductie

Onze smashcourt banen geven de vereniging de mogelijkheid om 12 maanden in het jaar te tennissen. De banen hebben een goede (speel)kwaliteit. Het onderhoud wordt verzorgd door de onderhoudscommissie en de Sportstichting. Uit de invulling blijkt zonneklaar, dat de leden het onderhoud van de banen en het op peil houden ervan het aller belangrijkste vinden. De enquête laat zien dat we op dit moment hier kwalitatief hoog op scoren. Hetgeen als een compliment mag worden beschouwd voor de baanonderhoud commissie.

 

Vervolgstappen

Willen we als vereniging hier invulling aan kunnen blijven geven, dan is het van het grootste belang deze commissie goed bezet te houden. Immers uitbesteding van het onderhoud zal contributie opdrijvend zijn voor de leden. De huidige baancommissie heeft er nog steeds zin in, maar komt steeds meer op leeftijd.

 

Gevraagd van de leden

Het is zeer gewenst dat zich opvolging hiervoor gaat aandienen. Verzoek om je op te geven als je nu of in de toekomst een bijdrage wilt leveren aan de onderhoudsploeg (banen, technische klussen in de kantine)

Alle reacties (0)

Je kunt reageren op dit idee door in te loggen met jouw inlogcode